Win een entreeticket voor het exclusieve event van Rutger, Thomas & Paco!

Boekcover van De avonturen van Rutger, Thomas & Paco – Het Pretpark

Het Pretpark is het superspannende derde boek van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco.

Rutger, Thomas en Paco zijn uitgenodigd voor de opening van een heel bijzonder pretpark: Pacoland! Ze krijgen een rondleiding van de eigenaar van het park, Ilona Muis. Maar waarom gedraagt ze zich zo vreemd?

Als Rutger, Thomas en Paco in de grootste achtbaan ter wereld zitten en ze steeds sneller en sneller gaan, staan ze voor een wel heel grote verrassing…

‘De avonturen van Rutger, Thomas & Paco’ is dé succesvolle en prijswinnende kinderboekenserie van dit moment. Het Pretpark is het derde deel in de serie.

Nederlandse KinderjuryprijsDe avonturen van Rutger, Thomas & Paco hebben twee keer de Kinderjuryprijs gewonnen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar met De Magische Halsband en De Tijdmachine. De Magische Halsband won de Kinderjuryprijs in 2022, De Tijdmachine won in 2023. De Kinderjuryprijs is een prijs die volledig door kinderen zelf wordt bepaald en is de belangrijkste publieksprijs.

Gouden boekenDe Magische Halsband en De Tijdmachine zijn beide door Stichting CPNB bekroond met een Gouden Boek. Voor kinderboeken betekent dit dat er meer dan 75.000 exemplaren zijn verkocht.

Het leukste event ooit!
Dat wil je niet missen!

Om De avonturen van Rutger, Thomas & Paco – Het Pretpark te vieren, wordt een exclusieve boeklancering georganiseerd. En jij kunt hier bijzijn! Ga op avontuur in Pacoland, ontvang als eerste het boek, laat jouw boek signeren én ontmoet jouw favoriete YouTube-sterren: Rutger en Thomas.

Datum:
zaterdag 9 september
entreeticket

Bestel Het Pretpark en wie weet win jij een kaartje voor dit exclusieve event!

Klik op een logo om het boek te bestellen:

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
Portret van Rutger, Thomas & Paco
Foto: Studio Wartenbergh

Vragen & antwoorden

Bekijk de actievoorwaarden