De leukste boekenextra's
voor thuis of in de klas

De Jungle Escape

Michael Reefs maakte speciaal voor fans van De Tempeljagers 'De Jungle Escape'. Een woordzoeker die alles te maken heeft met de spannende avonturen van De Tempeljagers.

Download de woordzoeker

Bobbie Botjes

De held uit Game Helden tegen de piraten, krijgt haar eigen serie! Deze jonge piraat beleeft allerlei spannende avonturen op het eiland Zanderoog. Durf jij met haar mee op avontuur?

Check binnenkort de trailer

Een oergrappig toetje

Ben je dol op Knots, Freddie en Tuf? Maak dan hun favoriete toetje met dit mammoetdrollenrecept. Zo beleef jij je eigen oeravontuur.

Download het recept

Kleurplaat De Vriezels

Maak kennis met De Vriezels. De griezeligste familie De Vries die je ooit zult ontmoeten! Met hun zombie-zeehond Dooie verhuizen ze naar het dorpje Sudderbeek, maar dat vinden niet alle bewoners even leuk...

Download de kleurplaat

Kleurplaat van Bing

Bing is bekend van Zappelin en is een razend populair konijntje waar de kleinste lezertjes zich zeker in zullen herkennen.

Download de kleurplaat

Als lezen minder makkelijk gaat

"Voor ieder kind een verhaal", is de missie van Billy Bones. Daarom zijn we de samenwerking aangegaan met ZIEN in de Klas, een wetenschappelijke partner die samen met een team van orthopedagogen en dyslexiebehandelaren meekijkt naar onze verhalen om de verhalen toegankelijk te maken voor àlle kinderen.

Bekijk de aanbevolen boeken
Zien in de klas boeken

Zin in nog meer boekennieuws & leuke extra's?

Meld je aan voor de Billy Bones Nieuwsbrief. Dan ontvang je maandelijks boeken updates, acties en leuke extra's

Aanmelden voor nieuwsbrief

Actievoorwaarden

Lees hier de voorwaarden van onze actuele acties.

Bekijk actievoorwaarden